Hoofdmenu

 

Nieuws d.d. begin april 2020:  NB: Vanwege de Coronacrisis zijn alle activiteiten in de kapel tot nader order vervallen

 

Update d.d. 30 juni 2020:

 

•    Op dit moment is er nog geen nieuw besluit inzake de herstart van activiteiten in de kapel. Wel zal er een viering worden georganiseerd voor met name onze vaste groep van bezoekers op zondag 12 juli 2020. Hiervoor is op 29 juni de volgende uitnodiging verzonden aan alle donateurs:

Zoals aangekondigd in de recente ‘Pinksterbrief’ organiseren wij op zondag 12 juli a.s. een viering, waarvoor wij jullie hierbij van harte uitnodigen. Omdat de Jacobskapel vanwege onder meer de 1,5-mtr-regel ongeschikt is gaan wij gebruik maken van de ons aangeboden ruimte in en bij het Vincentiushuis, Horstacker 14-51, 6545 EK te Nijmegen.
De viering zal beginnen op het vertrouwde tijdstip van 11.30 uur, is sober en eenvoudig (woord en gebed) en is ook zeker een goede gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, etc. Er is koffie met broodjes.
Uiteraard gelden de inmiddels bekende RIVM-/Corona-regels: bij ziekte thuisblijven, afstand houden, geen handen schudden, niet zingen, handen ontsmetten (kan bij Vincentius). Er zijn toiletten beschikbaar.
Verzoek: even laten weten als je van plan bent te komen (mail / telefoon aan ondergetekende); handig voor de organisatie.
NB: er is voldoende parkeerruimte bij het Vincentiushuis en op het terrein bij de naastgelegen sporthal. Openbaar vervoer: Stadsbus 2 (ri Lindenholt-West), halte sporthal Horstacker.

Tot ziens op 12 juli a.s. !

F. Kosters